+36 20 299 9897

A Czeizel Intézet Őssejtbankja

Miért az FH BiobankKorszerű laboratóriumok, csúcsminőségű technológiák

kep_306x360px_miertazfhbiobank_korszeru_laboratorium_360Laboratóriumaink a legkorszerűbb feldolgozó és krioprezervációs technológiákkal felszereltek, és a lehető legszigorúbb biztonsági előírások szerint működnek.

A Future Health Tanácsadó Testületének tagjai az immunogenetika, a transzplantációs biológia, a kórtan, a sejtbiológia, a kémiai patológia, a hematológia és a nőgyógyászat legjobban képzett szakemberei közül kerülnek ki.

Minden laboratóriumunk szigorúan betartja 2005-ös vérbiztonsági és minőségi előírásokat, a transzplantálandó emberi szervek, szövetek és sejtek mikrobiológiai biztonságáról szóló irányelveket és az aktuális helyes gyártási gyakorlatot (cGMP).

A humán szövet- és sejtbankokra vonatkozó érvényes szabályozásoknak és előírásoknak meg­felelően PCR- és szerológiai vizsgálatokat végzünk a szülés napján gyűjtött anyai vérmintán, abból a célból, hogy megállapítsuk, gyermeke őssejtjei alkalmasak-e a tárolásra. Más őssejtbankokkal ellentétben, Önt nem terheljük a szülést követő 6 hónap múlva az őssejtmegőrzéshez szükséges vizsgálatok megismétlésével, amely plusz költséget sem jelent az Ön számára.