+36 20 299 9897

A Czeizel Intézet Őssejtbankja

Különleges
ajánlataink
Szolgáltatásaink
Köldökzsinórvérből származó őssejtek megőrzése
Köldökzsinórvér-őssejt programBővebben

A vérképző őssejteket tartalmazó köldökzsinórvér gyűjtése a gyermeke születését követően a köldökzsinórban és a méhlepényben található vér levétele által történik. A legyűjtött mintát a kórháztól közvetlenül a Future Health Biobank laboratóriumába szállítjuk feldolgozás és tárolás céljából.

A köldökzsinórvérből származó őssejtek és
a köldökzsinór-szövetből származó őssejtek megőrzése
Köldökzsinórvér-őssejt programBővebben
+
Köldökzsinórszöveti-őssejt programBővebben

A szakemberek javaslata, hogy a köldökzsinórvér-őssejtek tárolása mellett gondoskodjon kisbabája mesenchymális őssejtjeinek gazdag forrását jelentő köldökzsinór-szövetének megőrzéséről is. A köldökzsinórvér-őssejtek és a mesenchymális őssejtek együttes alkalmazása ígéretes módszer a transzplantációk sikerének növelésére.

A vérképző őssejteket tartalmazó köldökzsinórvér gyűjtése a gyermeke születését követően a köldökzsinórban és a méhlepényben található vér levétele által történik. A mesenchymális őssejtek gazdag forrását jelentő köldökzsinór-szövet megőrzése egy 15 cm-es zsinór darab gyűjtése révén biztosított. A legyűjtött mintákat a kórháztól közvetlenül a Future Health Biobank laboratóriumába szállítjuk feldolgozás és tárolás céljából.