+36 20 299 9897

A Czeizel Intézet Őssejtbankja

Különleges
ajánlataink
Szolgáltatásaink
Köldökzsinórvérből származó őssejtek megőrzése
Köldökzsinórvér-őssejt programBővebben

A vérképző őssejteket tartalmazó köldökzsinórvér gyűjtése a gyermeke születését követően a köldökzsinórban és a méhlepényben található vér levétele által történik. A legyűjtött mintát a kórháztól közvetlenül a Future Health Biobank laboratóriumába szállítjuk feldolgozás és tárolás céljából.

A köldökzsinórvérből származó őssejtek és
a köldökzsinór-szövetből származó őssejtek megőrzése
Köldökzsinórvér-őssejt programBővebben
+
Köldökzsinórszöveti-őssejt programBővebben

A szakemberek javaslata, hogy a köldökzsinórvér-őssejtek tárolása mellett gondoskodjon kisbabája mesenchymális őssejtjeinek gazdag forrását jelentő köldökzsinór-szövetének megőrzéséről is. A köldökzsinórvér-őssejtek és a mesenchymális őssejtek együttes alkalmazása ígéretes módszer a transzplantációk sikerének növelésére.

A vérképző őssejteket tartalmazó köldökzsinórvér gyűjtése a gyermeke születését követően a köldökzsinórban és a méhlepényben található vér levétele által történik. A mesenchymális őssejtek gazdag forrását jelentő köldökzsinór-szövet megőrzése egy 15 cm-es zsinór darab gyűjtése révén biztosított. A legyűjtött mintákat a kórháztól közvetlenül a Future Health Biobank laboratóriumába szállítjuk feldolgozás és tárolás céljából.

Az édesanya Covid 19 antitest szűrése az őssejtmegőrzés anyai vérvizsgálatakor
Covid 19 antitest szűrésBővebben
A COVID-19-et okozó vírussal fertőződött személyeknek lehetnek tünetei és lehetnek tünetmentesek is. Az idő múlásával a fertőződött személy szervezete antitesteket termel a vírus ellen, még akkor is, ha a fertőződött személy tünetmentes. A teszt elvégzésével az édesanya megtudhatja, hogy akár tünetmentesen is átesett-e már a koronavíruson.
Outlook: az újszülött genetikai szűrővizsgálata köldökzsinórvérből
OutlookBővebben
Az Outlook egy gyors és fájdalommentes genetikai teszt, ami kis mennyiségű köldökzsinórvér-minta felhasználásával történik. A szűrővizsgálat eredménye lehetővé teszi, hogy ha gyermeke a fenti betegségek bármelyikének kialakulásában magas kockázatnak van kitéve, Önök felkészülhessenek a szükséges orvosi és / vagy étrendi követelmények betartására.