+36 20 299 9897

A Czeizel Intézet Őssejtbankja

Különleges
ajánlataink
Miért az FH BiobankJön a baba! Hadas Krisztával

Hadas Kriszta nagysikerű doku-reality műsora visszatér a képernyőre.

A „Jön a baba Hadas Krisztával” első évadában született gyerekek már óvodába járnak. A második évad babái pedig bölcsisek. A sikeres doku-reality harmadik évada az RTLII műsorára ősszel érkezik megindító családi történetekkel, bemutatva a várandósággal járó örömöket és nehézségeket.

A Jön a baba a születés csodálatos pillanatait mutatja be. Büszkén vagyunk rá, hogy a korábbi évekhez hasonlóan, a műsorban született babák őssejtjeit idén is az FH Biobank tárolja el.

A műsor a kismamák hétköznapjait is végigkíséri a terhesség alatt és a kisbaba születése után, amelynek szakmai partnere pedig a Czeizel Intézet.

Hadas Kriszta ezúttal sem idealizálja majd a családokat. Azt szeretné megmutatni, hogy sokféleképpen lehet jó anyának lenni.

A műsor beharangozóját itt tudja megnézni:

http://rtl.hu/rtl2/jon-a-baba/vadonatuj-reszekkel-ter-vissza-a-jon-a-baba-az-rtlii-n

 

Az 1.évad szereplőinek visszajelzése az FH Biobankkal kapcsolatban:

 

berenyi-nora-lara-200_298 

 

Berényi Nóra:

Végtelenül elégedett voltam a Biobankkal. Kislányom megszületését követő néhány órán belül jöttek a csomagért, a hiánytalanság érdekében nagyon segítőkészen és részletesen leellenőrizték a tartalmát mielőtt elvitték. Fontosnak tartom, hogy 25 évig megőrizzék, mert az orvostudomány fejlődésének köszönhetően egyre több lehetőséget kínál majd.

emmer_eva_267 

 

Emmer Éva:

Köszönöm, hogy támogattátok a műsort, ezzel olyan előnyhöz juttattátok a gyermekem, ami, ha kell, az életét mentheti. De, remélem nem lesz rá szükségünk.

A telefonos beszélgetések kedves hangnemben történtek, minden felvilágosítást megkaptunk, összes kérdésünket megválaszolták. A csomagért nem kellett utaznunk, hanem házhoz szállították, ami nagy segítség volt nekem. Nem kellett érte utaznom, nagy pocakkal a nagy melegben.

Köszönöm, hogy vagytok.

Üdvözlettel: Emmer Éva és a baba: Vitaszek Lea

 

 szomolanyi-timea_267

 

Szomolányi Tímea:

Szomolányi Tímea vagyok, Pataki Annabell Katica a kislányom, aki 2014.06.13-án született az Uzsoki kórházban a Jön a baba Hadas Krisztával első babájaként!

Szeretném megköszönni önöknek, hogy lehetőséget kaptunk levetetni kislányunk őssejtjeit!

Nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatással, gyorsan jöttek az csomagért a kórházba és éjjel 3-kor is nagyon udvariasan készségesen álltak hozzánk!! Hamar értesítettek bennünket, hogy minden szövet megfelelt és sikerült eltárolni az anyagot!

További munkájukhoz sok sikert kívánunk!

Köszönöm! Szomolányi Tímea és Pataki György

 

varadi_balazs_200_275 

 

Váradi- Varga Krisztina

Először is köszönjük a lehetőséget hogy gyermekünk őssejt levételét és tárolását biztosították számunkra.

A mintavételi szett átvételekor nagyon kedvesen fogadtak minket. Mindenre kiterjedő,részletes tájékoztatást kaptunk az eljárás menetéről az átvételtől kezdve a szállításig.

A gyermek születése után a mintáért hamar kiérkeztek és elszállították. Nagyon hamar megkaptam az információt, hogy a köldökvérből az őssejtek mintavétele sikeres volt, majd nem sokkal később informáltak, hogy a köldökzsinór szövetből vett őssejt mintavétele is sikeres volt. Erről nem sokkal később írásbeli tájékoztatást is kaptam.

Köszönöm a lehetőséget, a kedvességüket valamint a gyors és precíz munkájukat

 

 

Nézze vissza az 1.évad epizódjait ITT!