+36 20 299 9897

A Czeizel Intézet Őssejtbankja

Különleges
ajánlataink
Köldökzsinórszöveti-őssejt programLaboratóriumi vizsgálatok

double_deco_317Minőségbiztosítási rendszerünk és a nemzetközi standardok alapján minden köldökzsinór-szövet mintán mennyiségi és minőségi ellenőrzést végzünk, mert csak az a minta tárolható, amely megfelel az előírt kritériumoknak. A vizsgálatok részét képezi, hogy minden egyes szövet-minta esetén teszteljük az őssejtek kitenyészthetőségének képességét is.

A teljes körű szolgáltatásunk részét képezi a HIV, Hepatitis B, Hepatitis C, Syphilis, CMV és HTLV fertőzés kizárására vonatkozó vizsgálatok elvégzése az anyai vérmintán, melyek eredményéről értesítjük Önt. A humán szövet- és sejtbankokra vonatkozó érvényes szabályozásoknak és előírásoknak meg­felelően PCR- és szerológiai vizsgálatokat végzünk a szülés napján gyűjtött anyai vérmintán, abból a célból, hogy megállapítsuk, gyermeke őssejtjei alkalmasak-e a tárolásra. A korszerű vizsgálat jóvoltából, Önt nem terheljük a szülést követő 6 hónap múlva az őssejtmegőrzéshez szükséges vizsgálatok megismétlésével, amely plusz költséget sem jelent az Ön számára.

Az őssejtmegőrzés utolsó lépéseként a minta hosszú távú tárolása következik, mely körülményeiről további információkat tudhat meg a „Tárolás” menüpontban.