+36 20 299 9897

A Czeizel Intézet Őssejtbankja

Nemzetköziség

miert_map_390A Future Health Biobank az Egyesült Királyság legnagyobb családi őssejtbankja. Több őssejtmintát tárolunk, mint az összes többi egyesült királyságbeli őssejtbank együttvéve.

A Future Health Biobank egyike Európa vezető őssejtbankjainak.

Cégünk 4 kontinens, 94 országából származó mintákat dolgoz fel és tárol, és több mint 40 országban rendelkezünk helyi képviselettel.

A Future Health Biobank nemzetközi központja az egyesült királyságbeli Nottingham-ben található.

2010 áprilisában a Future Health Biobank az ELSŐ őssejtbankként megkapta a brit uralkodó rangos Queen’s Award for Enterprise díjat, elismerésül sikeres nemzetközi tevékenységünkért.

Nemzetköziségünk és szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy gyermeke őssejtjeinek megőrzése a lehető legmagasabb színvonalon történik, mind a minták szállítása, feldolgozása, vizsgálata és tárolása során. Követve a szolgáltatásai iránti növekvő igényeket két, speciálisan e célra épült laboratóriumot működtet Svájcban és az Egyesült Királyságban. Az angol és svájci laboratóriumaink egymástól függetlenül, önállóan működnek.

Szintén vállalatunk nagyságából adódik, hogy lehetőségünk van az olyan kutatási projektekben való közreműködésre, és azok hosszú távú támogatására, amelyek elősegítik az őssejtterápiák elterjedését és hatékonyságának növelését. Ez magában foglalja a krioprezervációs eljárások optimalizálását, amelyek révén a sejtek életképessége javítható, valamint az őssejtek szaporítására vonatkozó technológiák fejlesztését, amelyek segítségével akár egy kis sejtszámú minta is felhasználható lehet transzplantációs célból.

Az őssejtek minőségi megőrzéséhez és biztonságos tárolásához a nemzetköziség, a tapasztalat, a világszínvonalú szakembergárda minden kétséget kizáróan kulcsfontosságú. Hiszen őssejtbankként a világ legértékesebb kincseinek - az élet építőelemeinek - hosszú távú megőrzését kell biztosítanunk.