+36 20 299 9897

A Czeizel Intézet Őssejtbankja

ÉVEKET ADUNK AJÁNDÉKBA

Early Bird kedvezményünk keretében +5 év őssejttárolást adunk ajándékba azoknak, akik várandósságuk 30. hetéig megrendelik leendő kisbabájuk őssejtmegőrzését.

Mire vonatkozik a kedvezmény?

Az Early Bird kedvezmény más kedvezményekkel összevonható és az éves díjfizetésen kívül minden konstrukciónkra és tárolási időszakra érvényes. Tehát a 20 vagy 25 éves őssejtmegőrzés megrendelése estén bármelyik választott időszak meghosszabbodik 5 évvel. Sőt! A kedvezmény nem csak egyösszegű díjfizetés esetén jár, hanem bármely részletfizetési konstrukciónál érvényesíthető (kivéve éves díjfizetés), és összevonható más, pl. Testvérkedvezménnyel is.

Mit kell tennie?
Csupán meg kell rendelnie weboldalunkon szolgáltatásunkat várandóssága 30. hetéig és jár a kedvezmény! Használja a Díjkalkulátort és a Megrendelés megjegyzés rovatába írja be, hogy Early Bird és hogy hányadik hetes várandós.

Miben segíthetünk?
Az akció érvényesítésében munkatársaink segítségét is igénybe veheti az alábbi elérhetőségeken. Infovonal: +36 20 299 9897; E-mail: info@fhbiobank.hu; vagy kérjen visszahívást, illetve jelentkezzen online konzultációra.

Boldog babavárást kíván a Czeizel Intézet és a Future Health Biobank!

Az ajánlat visszavonásig érvényes!

MEGRENDELEM