+36 20 299 9897

A Czeizel Intézet Őssejtbankja

AABB - a legmagasabb szintű akkreditáció

aabb-accredited-logo_668


Az AABB akkreditációt csak olyan cégeknek adományozzák, "melyek a legmagasabb előírásoknak is megfelelnek orvosi, technikai és adminisztrációs teljesítmény illetve tudományos kutatás, klinikai alkalmazás és oktatás területén". [aabb.org] Az őssejtmegőrzés területén ez a legfontosabb akkreditáció, így nagy öröm számunkra, hogy ezt az elismerést is hozzátehetjük folyamatosan növekvő hivatalos akkreditációs listánkhoz.

Megkértük Ügyvezető Igazgatónkat, Roger Dainty-t, hogy mondja el véleményét erről a legújabb fejlesztésről.

"A Future Health Biobanknál mindenki örömmel fogadta az AABB elismerését. Cégünk legfontosabb céljának mindig is azt tekintette, hogy Ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű szolgáltatást tudjuk nyújtani. Büszkén mondhatom, hogy mindent megtettünk annak érdekében, hogy a minőség és kiválóság minél magasabb szintjét érjük el őssejtmegőrzés területén. Ennek legfőbb elismerése az, hogy ilyen sok magas szintű minősítő és korányzati szervezet adományozott nekünk hivatalos minősítést.

Két különálló székhelyű - angol és svájci - laboratóriumunk létesítésével bitosítottuk, hogy megfelelünk a világ legszigorúbb szabályozási rendszereinek is, ami biztosítja Ügyfeleink számára, hogy mindig a legmagasabb minőségű és legjobban ellenőrzött szolgáltatást kapják. Ezzel együtt Svájcban az egyetlen olyan laboratórium vagyunk, amely Swissmedic engedéllyel rendelkezik transzplantációhoz kapcsolódó emberi szövetbank minősítésben, továbbá a Swissmedic GMP akkreditációt is megszerezte. Az angol laboratóriumot is kitüntették egy Human Tissue Authority [HTA] (Emberi Szövet Hatóság) akkreditációval, a Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency [MHRA] (Gyógyszer és Egészségügyi Termék Szabályozó Ügynökség) akkreditációjával, az ISO 9001 minősítéssel, illetve abban a megtiszteltetésben is részesülhettünk, hogy megkaptuk a "The Queen's Award for Enterprise" díjat, a Brit Uralkodó elismerését.

aabb_certificate_640