+36 20 299 9897

A Czeizel Intézet Őssejtbankja

Különleges
ajánlataink
Bizalom Több száz szülő mellett Péter-Szabó Szilvia, Gönczi Gábor
és Istenes Bence is minket választott
Miért az FH BiobankBizalom

 

 szinetar_dora_250

 

Szinetár dóra

Úgy gondoljuk, egy új kis életnek minden tőlünk telhetőt meg kell adnunk, hogy egészséges, és boldog emberré válhasson. Az őssejt-levétel egy csodálatos lehetőség, amivel nem csak neki, de adott esetben a többi szerettünknek is a segítségére lehetünk baj esetén, ez már ma is bizonyított tény. Hosszú távon pedig ki tudja még hova fejlődik az orvostudomány. De addig is a Future Health Biobankban tökéletes biztonságban tudjuk ezt a hatalmas értéket, a Czeizel Intézet munkatársainak pedig igazi hálával tartozunk az irántunk mutatott kedvességért, és empátiáért, ahogy a szülés óta odafigyelnek ránk, és Benjaminra.

 dobo_agi_327

Dobó Ági

Az őssejtmegőrzés számunkra nem volt kérdés. Tudtuk, hogy ha lehetőségünk van rá, akkor élnünk kell vele, ezáltal esélyt adva a gyermekeink gyógyulására szükség esetén. 

 horvath_eva_2_204

 

Horváth Éva

Mondanom sem kell a kisfiam egészsége mindennél fontosabb számomra. Az őssejtek gyógyító hatásáról azonban előtte nem sok mindent tudtam és emiatt egy kicsit szkeptikus is voltam. A Czeizel Intézet munkatársai azonban minden kérdésemet megválaszolták, így végül nem volt számomra kérdéses, hogy mi is megőrizzük az őssejtjeinket. Innen pedig már minden egyszerűen zajlott, a szülés után tárcsáztuk az adott telefonszámot és Kristóf őssejtjeiért már jöttek is a kórházba. Óriási megnyugvást ad nekem, hogy az őssejtek már biztonságban vannak, habár bízom benne soha nem lesz rájuk szükségünk :) 

 peter-szabo-szilvia_200

 

Péter-Szabó Szilvia

Az őssejtek levételére egyetlen alkalmunk van: a születés pillanata. Ezt érdemes megragadnunk, amennyiben módunkban áll, egy nyugodtabb jövőért. Nagyon hálás vagyok a Future Health Biobank munkatársainak, akikben egy kedves, odafigyelő, hozzáértő szakorvosi csapatot ismertem meg, és megnyugtat, hogy az őssejt-levétel az ő segítségükkel történt.

 gonczi_gabor_214

 

Gönczi Gábor

Mi levetettük a köldökzsinórvért, hiszen már most bizonyos, hogy mennyi mindenre jó, ráadásul évről-évre rengeteget fejlődik a tudomány. Lehet, hogy nemsokára ebben lesz az örök élet kulcsa.

istenes_bence_200 

 

Istenes Bence

A legjobbat szeretnénk a kisfiunknak, így mindenképpen szerettük volna levetetni az őssejtjeit. Rengeteg kérdőjel volt bennünk ezzel kapcsolatban, de a Czeizel Intézetben az összes kérdésünkre részletes választ kaptunk, végtelen türelemmel álltak hozzánk, köszönet érte!

 g-edina_301

Gombos Edina

Párommal sokat gondolkodtunk, melyik cégre bízzuk gyermekünk köldökzsinór-őssejtjeinek megőrzését. A babavárás alatt a Czeizel Professzor nevével fémjelzett Magzati Diagnosztikai Központ korszerű és mindenre kiterjedő várandósgondozási programjában vettünk részt, ezért kézenfekvő volt, hogy a Központ partnereként működő FH Biobankhoz forduljunk őssejtmegőrzésért. Az FH Biobank munkatársaitól minden kérdésünkre szakszerű választ kaptunk, és azt is megtudtuk, hogy a Biobankot II. Erzsébet angol királynő is kitüntette! Most már mi is bátran ajánljuk az FH Biobankot minden családnak! Szolgáltatásuk tényleg királyi színvonalú!

 

Hajdu B. István

Szülőként gyermekünknek a legjobbat szeretnénk nyújtani mindenben. Az FH Biobank több mint egy évtizedes múltja, kiemelkedő hatósági akkreditációi, a minták tárolására vállalt pénzügyi garancia és a cég munkatársai által tanúsított precíz és figyelmes ügyintézés meggyőzött arról, hogy újszülött babánk köldökzsinór őssejtjei a lehető legjobb kezekben lesznek az FH Biobank laboratóriumában az elkövetkező évtizedek során.


szalay_andrea_kisfia_200_274 

 

Tóthné Szalay Andrea 

Kisfiunk,Tóth Norbert Dániel 2014. augusztus 30-án született,egészségesen.
Minden segítséget ezúton is köszönünk!

udavarhelyi_almadi_maja_200_289_01 

 

Almádi Zsuzsanna

Nagy izgalommal mentünk a szerződést aláírni, sok kérdés cikázott a fejünkben. De a szettet tartalmazó doboz átvételekor kapott részletes tájékoztatás és a hölgy közvetlensége, nyitottsága, csak fokozta bennünk az érzést, hogy jól döntöttünk. A bemutató dobozból, mindent kipakolt és elmondta, mit kell róla tudni. Minden kérdésre választ kaptunk, anélkül, hogy feltettük volna. :) Kislányunk születése napján miután levették a mintákat, hívtuk a megadott számot és rövidesen, egy intelligens, kedves úr kopogtatott a kórterem ajtaján, akinek még arra is kiterjedt a figyelme, hogy megkérdezze, bejöhet-e, mert ha etet épp valamelyikünk, akkor azt kivárja a folyosón. Gratulált, elmondta, hogy ő jött a dobozért, majd fogta és Jó egészséget kívánva elhagyta a szobát. Igen, ez szolgáltatás! Nagyon jó, hogy kis országunkban is vannak ilyen cégek, akik nagy hangsúlyt fektetnek, az ügyfelekkel való kapcsolattartás fontossáágára. Még egyszer köszönjük, és bízunk benne, hogy a mintákra sosem lesz szükségünk!

 olah_genoveva_267

 

Oláh Genovéva és Flóra baba

Kedves FH Biobank!

Nagyon köszönjük a gyors és precíz munkát, a profi és kedves hozzáállást!
Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal! Legközelebb is Önöket választjuk!

Még1x köszönjük!

 zalan_es_eniko_267

 

Enikő

Amikor születendő kisfiunk köldökzsinór vérének levétele mellett döntöttünk, nem kellett sokáig keresnünk a minden szempontból kielégítő ajánlatot, hamar rátaláltunk az FHBiobankra, Biztosak vagyunk benne, hogy náluk biztonságban tudhatjuk Zalán őssejtjeit, és a kistestvér születésénél is őket fogjuk választani. Örülünk, hogy velük együtt tettünk valami igazán fontosat gyermekünk jövőéért, egészségéért.

 gabriella-tamas_zalanka_242

Gabriella, Tamás és a kis Zalán:

Köszönetet szeretnénk mondani a Biobanknak! Mindig kedvesen fogadtak a kollégák! Minden kérdésünkre kielégítő és körültekintő választ kaptunk.

Plusz még kedvezményt is kaptunk, amiért a DNS vizsgálatot is a klinikán végeztettük el. A szülés után is györsan jöttek a mintákért, amit szintén nagyon köszönünk.

További sok sikert, köszönettel: Gabriella, Tamás, és a kis jövevény, Zalánunk!